“Skarpwear levert hoge kwaliteit werkkleding. Ze helpen ons met hun expertise bij het samenstellen van kleding die perfect past bij de veiligheidseisen van onze klanten, van brandvertraging tot reflecterend bijvoorbeeld. Het is altijd netjes en heel goed geregeld. In onze eigen webshopomgeving kunnen we alles eenvoudig bestellen en we krijgen de kleding snel geleverd. Dat bespaart ons veel tijd en onze mensen zien er altijd netjes uit. Dat is precies zoals wij het willen.”

-Richard Bicker – Rite Hite

rite-hite
heinen-hopman

“Gemak is voor ons het belangrijkst. We willen niet teveel tijd kwijt zijn met het bestellen van kleding. In de eigen webshopomgeving van skarpwear, kunnen onze mensen zelf hun kleding bestellen, tot een bepaalde limiet. Dat werkt perfect. De kleding is van zeer goede kwaliteit en door het concept worden we helemaal ontzorgd. We zijn er weinig tijd aan kwijt en onze mensen gaan ook bewuster om met hun werkkleding.”

– Jan Nijenhuis – Heinen en Hopman

“Onze gehele lijn bedrijfskleding hebben wij ondergebracht bij Skarpwear. Het fijne is dat wij gebruik maken van de eigen webshop om onze kleding te bestellen. Dit werkt erg prettig en efficiënt. Naast het assortiment zijn wij ook enthousiast over de persoonlijke benadering en het advies. Skarpwear denkt echt mee over de toepassingen en het gebruik van de kleding. Wij hebben uiteraard andere aanbieders bekeken, maar bij Skarpwear hadden wij gelijk het juiste gevoel. Je wordt volledig ontzorgd en hebt toch alles in eigen hand.”

– Martin van de Kolk- SALED

saled

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart