One Stop Shop

Uw persoonlijke One-Stop-Shop oplossing met slimme servicefuncties die u zowel tijd als geld besparen en uw winstgevendheid verhogen. U kunt op ieder gewenst moment onze werkkleding bestellen met uw mobiele telefoon, tablet of computer. U ontvangt uw bestelling snel op het afleveradres die u zelf kiest!

Wat zijn de voordelen?

Betere controle

U heeft zelf controle over de bestellingen. De inkoper of, indien gewenst, de medewerkers kunnen de bestellingen zelf online invoeren. Bij de producten staat direct de huidige voorraad van het betreffende artikel en de maten van de betreffende medewerker. De maten worden aan de hand van een passessie ingevoerd. Alle bestellingen vindt u in een overzichtelijk overzicht. Het weergegeven online assortiment bestaat alleen uit het overeengekomen kledingpakket. Er is geen minimale afname bij bestellen, er kan dus besteld worden vanaf 1 stuk uw bedrijf behoudt de uniformiteit.

Snelle service

Na de bestelling wordt de order zonder tussenschakel doorgezet en in behandeling genomen. De levering wordt direct vanuit de voorraad naar het gewenste adres geleverd, wat zorgt voor een snelle service.

Flexibel systeem

Bestaat uw bedrijf uit meerdere afdelingen? Dan kunt u een uniek assortiment per afdeling samenstellen. Verder zijn er diverse extra tools, zoals een maximumbudget instellen per medewerker, in euro’s of in punten. Liever eerst de bestellingen checken die uw medewerkers hebben gedaan? Dan stellen we in dat u eerst goedkeuring moet geven.

Altijd beschikbaar

De werkkleding kan overal en op elk moment van de dag besteld worden. Op het werk via de pc, in de kantine met de mobiele telefoon of ’s avonds op de bank met een tablet. De bestelling wordt direct in behandeling genomen en snel verzonden naar het gewenste adres.

Gepersonaliseerd

Uiteraard hoort bij de uniforme uitstraling van uw bedrijf het bedrijfslogo op de werkkleding. Dit verzorgen we van A tot Z. Het logo kunnen wij aanbrengen op de kleding door bijvoorbeeld een logo transfer of borduren. Wij stellen in overleg met u de posities en de wijze van plaatsen van de logo’s vast en voeren die als standaard in de webshop. Met slechts enkele klikken is uw gepersonaliseerde werkkleding besteld. De webshop wordt ook voorzien worden van een persoonlijke banner. We kunnen een persoonlijke webshop aanbieden vanaf 3 medewerkers.